Услуги

ТРАНСПОРТ И МОНТАЖ НА МЕБЕЛИ

Транспорт, монтаж и сглобяване на мебели закупени от Mr.Bricolage.

КЪРТИ, ЧИСТИ, ИЗВОЗВА

За къртенето и почистването ние използваме професионална техника. Почистването на отпадъци става изцяло с наши средства – колички, найлонови чували, метли, лопати и др. необходими за качественото почистване на обекта.

СМЯНА НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ

За дълготраен и издръжлив под обръщаме особено внимание на правилния монтаж на подовите настилки. Предлагаме монтаж и демонтаж на масивен или ламиниран паркет. Полагане на теракот, фаянс, гранитогрес и други.

ВИК УСЛУГИ

Предлагаме както изработка на цялостни проекти, така и частични ремонти на ВиК системата. От смяната на стари тръби и щрангове до монтажа на тоалетна чиния, мивка, смесител, душ кабина, болер и т.н.

СТЕНИ И ТАВАНИ

Прецизна и качествена изработка на всички видове преградни стени, окачени тавани, фигури, стелажи, нестандартни форми от гипсокартон.

ЗАМАЗКА, ШПАКЛОВКА, БОЯДИСВАНЕ

Саморазливни и армирани замазки на под, стени и тавани. Ремонт на пукнатини в замазките. Професионално и качествено изпълнение на финната шпакловка.Ръчно и машинно боядисване на стени и тавани с всички видове бои, латекси и грундове.

ЕЛЕКТРО УСЛУГИ

Цялостно или частично изграждане на електро инсталации. От полагане и изтегляне на проводниците до монтаж на електро ключове, контакти, бойлери, различни видове осветителни тела.

 

ДОГРАМА

Без значение алуминиева или ПВЦ дограма предпочитате за вашия дом или офис, ние предлагаме висококачествени материали от най-добрите производители и професионален монтаж.